Ласкавим Мрієгра́дом

Ласкавим Мрієгра́дом

Аудиозапись

Ласкавим Мрієгра́дом
Зустріла пару ніч.
Сріблястим зорепадом
Жбурляла навсібіч.
 
Була невипадкова
Та зустріч в напівсні.
І місячна підкова
Блищала в вишині.
 
Слова – солодші меду -
Тремтіли на вустах.
Шукали Андромеду,
Проклавши в небі шлях.
 
Їх вічність огортала
Дбайливими крильми́.
Хто ця щаслива пара?
Колись були це ми.