Хи́жий ліс

Хи́жий ліс

Аудиозапись

А я стояв - вдивлявся в хи́жий ліс,
Як в чорні очі вбивці та катю́ги.
Грав гучно страх свої фальши́ві фу́ги,
І те́рням шлях крізь пу́щу ту порі́с.
 
Там спичаки́ стирча́ть на кожнім міліметрі,
Гадюки зжерли в лісі всіх птахі́в.
А я стояв - дивився, й розумів,
Що то душа моя - ці непрола́зні не́трі.
 
* ілюстрацію згенеровано нейромережею.