НАРОДНОМУ ДЕПУТАТУ
Хто тебе висунув, та вшанував?
Хто тебе в списки до складу запхав?
В кого повагу, та шану здобув?
Крісло отримав, а потім – забув?
Може, покинеш роботу ту, кляту?
Де обіцянки, як був кандидатом?
Як задивлявся народ тобі в рот!
Владу отримав, і – де той народ?