Ідучи долиною смертної тіні

Ідучи долиною смертної тіні

Аудиозапись

Ідучи долиною смертної тіні,
Пам’ятай: усі наші мрії тлінні.
Тож боятись варто не факту смерті,
Й не того, що кроки позаду стерті,
Не страшись ні мороку, ані криків,
Ні лихих чортів, ні тваринних риків.
Бійся впасти у відчай, бо він тут вічний!
Душу крає сум тобі потойбічний.
Істина проллє́ться з небес луною:
"Ти усіх цих монстрів приніс з собою."
Ідучи долиною смертної тіні,
Думай не о смерті, о воскресінні!