Nobody wants

CuZ nobody's wants
To see USA as a lider.
No more!
 
Достаточно, хватит!
 
Со сцены гнать их!
 
They're as a chopped liver...
Беливэ!?
Mixed with a some hard liquor.
 
Наша стая шлёт вам:
Биг dick (хер) !
 
КАМЕРА
МОТОР
ГРаааНаТА!
ПРОжекТоР.
УУУ - РА !!!
---
В кармане...
ОГРОМНАЯ...
ДУЛЯ зажата...
Вот -
наш ответ
расшерению НАТО!