Ще вірю

Ще вірю
Ласкава прохолода передмість
Окутує обіймами печалі.
Мені Господь вручив свої скрижалі,
На них три слова лиш: "Ти всюди гість."
Милуюсь парком у чуже вікно,
Приносить вітер аромати липи,
І Ліхтарі горять, мов смолоскипи.
Я п'ю міцне бурштинове вино.
Офіціантка схожа на Монро,
Її я подумки і кличу Мерилін.
Вона говорить машинально навздогін:
"Приходьте ще!". Знов місячне тавро
Горить у кожній з приміських калюж.
Так дихати приємно після зливи!
Що я собі збрешу: "Усе можливо!"
Час зупинивши, крикну: "Ані руш!"
 
Стоятиму і дихатиму, мов
Ще вірю в Бога, долю та любов.