Кольорова картинка....

Що таке кохання????
Нестримні й світлі поривання
Цілунки ніжності й бажання
Палке привіт, палке прощання
І крик душі…і серця стук шалений…
А він такий чарівний й незбагнений
Вона- гаряча… невблаганна
І кожен раз – немов востаннє…
Та вічного нічого не буває
Кохання- любі, теж вмирає
А час летить і все минає
А що було- того не має
Притихло серце, спить душа
Вона давно уже не та…
Застигші бажання, цілунки буденні
Довкола  лиш будні- чорні й злиденні
Померло кохання, не довго жило….
Щоденне життя усе підмело…
Одноманітна сіра маса…
Кольорів картинка погасла….