Хочеш....

Хочеш, я буду весною, що розтане у серці твоїм
Хочеш, я стану зимою, та принесу холодний біль
Хочеш, я стану вогнем…..і опечу назавжди…
Тільки, благаю….. не  йди…
Хочеш, я буду вітром, що овіє серце твоє
Хочеш, я стану водою, що увесь біль зальє
Хочеш, я стану собою….і подарую – себе….
Хочеш, я буду з тобою…..прошу, послухай мене
Чому ж ти мовчиш?????? Ну, скажи, закричи!!!!!!!!!!
Що лиш, я , потрібна тобі
Можливо, у серці розтане лід
І крига зійде над водою
Якщо лишень будеш зі мною
В твоїх руках – твоє життя
Ти не відчуєш каяття
Ти лиш крок на зустріч зроби….
І лиш почуття відпусти….