Сумую за тобою...

В думки прокралася осіння туга,
Тебе люблю я не як друга.
Сумую за тобою, і осінь настає в душі,
Стоять дерева жовті, наче міражі,
Земля уже покрита листям і травою...
Прийди! Зустрінься ти зі мною!
Допоки в душі ще не зима,
Коли на деревах вже листя нема...