Блаженство

 Блаженство
Любов – попелище.
Клянуся законом честі,
Зустрінемось ми ще
У пеклі на перехресті.
А раптом тобі, кохана, увись -
До раю,
Я радо тебе колись
Із цим привітаю.
Та поки ми тут –
В тілах, що тепла жадають, -
Знайду я маршрут,
Що янголи ним літають.
Знайду, й прилечу
Із вітром поміж фіранок.
І прошепочу:
«Ой, сЕрденько, добрий ранок.»
І серед шаленства,
Та поміж лихих подій ми
Відчуєм блаженство,
Що зветься «міцні обійми».