Письмо, запечатанное поцелуем

Sealed with a kiss
 
Though we've got to say goodbye for the summer,
Darling, I'll promise you this
I'll send you all my love
Every day in a letter
Sealed with a kiss.
 
Yes, it's gonna be a cold, lonely summer,
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Every day in a letter
Sealed with a kiss
 
I'll see you in the sunlight
I'll hear your voice everywhere
I'll run to tenderly hold you,
But darling, you won't be there
 
I don't wanna say goodbye for the summer,
Knowing the love we'll miss,
Well, let us make a pledge to meet in September
And seal it with a kiss.
 
Yes, it's gonna be a cold, lonely summer,
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my love
Every day in a letter
Sealed with a kiss
 
 
Письмо, запечатанное поцелуем
 
Это лето без тебя мне не в радость,
Тянутся дни в пустоте,
Тебе слова любви
Посылаю в конверте,
Целуя строчки те.
 
В одиночестве грущу этим летом,
Время течёт в суете,
Но вновь мечты о нас
Посылаю в конверте,
Целуя строчки те.
 
Сияешь ты, как солнце,
И нежно зовёт голос твой,
Бегу, распахнув я объятья
К тебе в снах ночною порой.
 
Одному так трудно жить этим летом,
Жаль потерять мне любовь,
И всё же в сентябре,
Верю, встретимся снова,
Целуясь вновь и вновь.
 
Пусть закончится скорей это лето,
Что разлучило двоих,
Тебе слова любви
Посылаю в конверте,
Целуя нежно их .