Загадка

Загадка
Сніг. Біленький перший сніг
просто падає до ніг,
припадає до землі
і всміхається мені.
Сніг жартує. Як смішинки
сипле білії сніжинки
на волосся і на ніс
і за пазуху заліз.
Я люстерко дістаю,
зайчик сонячний ловлю.
Як ялинка приберусь
і дивлюсь - не надивлюсь.
В мене вії-білосніжки,
в чобітках біленьких ніжки.
нареченої фата.
Здогадайся, хто така?