Я-НЕ ТВІЙ ГЕРОЙ

Жахливе літо видалось у цьому році
І нескінченно йдуть страшні бої.
Гримить війна від нас в півкроці.
Хати палають і гаї.
 
Ромашка не пробилася до сонця.
Свинцем блакитне небо затягло,
Останнє вибило віконце,
Хтось дуже хоче,щоб нас не було.
 
Так і кохання не пробилося до тебе.
Затоптане під каменем лежить.
Зім'ятою трояндой ніжних стебел,
Лиш я тебе не можу розлюбить.
 
Не можу я забути твої очі
В душі моїй лишилась ти одна
Та не розбити крижаної товщі,
Щоб в море зрушити човна.
 
Не хоче моє серденько змиритись,
Що не цікавишся ти мной.
Без тебе йому важко битись
Пробач,що я не твій герой...