Ми знов обираєм

Ми знов обираєм
Ми знов обираєм дорОгу швидку і жвавішу,
Та гамір гучною навалою знищує мить.
Пильніше скарбів ви оберігайте тишу,
Як звірів з Червоної книги її бережіть.
Коли небеса уночі загудуть літаками,
Земля затремтить в лихоманці під танком, тоді
Згадаєш, безглуздо ти нехтував тими дарами,
Що тиха хвилина вплітала у душу тобі.