Pirineus

Pirineus, majestuoses i nevats, entre Catalunya i França, les vostres cimes s’alcen orgulloses, com guardians d’un món salvatge.
Rius i riachols ballen als vostres peus, i les falgueres s’abracen als roquissars. Àligues i isards juguen al vent, mentre el sol i la lluna ballen la seva dansa.
Pirineus, bressol de llegendes, on bruixes i dimonis es confonen amb la foscor. Les vostres valls amaguen tresors antics, i les estrelles us canten cançons de misteri.
Oh, Pirineus, serres de sabiduria, que ens envolteu amb els vostres braços forts, us celebrem en aquest vers humil, com a guardians de la terra i la natura.