La prada verd

Sut in prà verd, cun flurs e plantas,
La natira brilla cun buns encantas.
Entorn cun muntognas, il prà respira,
Pli bel sviluppa la vita e sgola.
 
La plaschair da sentì questa paz,
E dad esser a mai na part dal rai.
Entuorn il mund, ina vista pura,
Il prà verd cunvida, là sbatta cun splendur.