Коли ти поруч

Коли ти поруч
Ти поруч і ,знаєшь, я знову живу
Ти поруч і я тебе надто люблю,
Ти поруч і усмішка на вустах,
Ти поруч і я втопаю в очах,
Ти поруч зі мною і я не сумую,
Ти поруч зі мною - я казку малюю.
Ти тихо всміхнешся і я відповім,
Що хочу я бути щастям твоїм,
Що ти - моє сонце, чи мрія моя,
Як хочу в обіймах відчути тепла.
Здається все добре, але...
Ти поруч - боюсь загубити тебе,
Ти поруч, я також стою із тобою,
Ти поруч і сонечко тягнеш з собою.
Ти поруч зі мною і завжди ти є,
У мріях моїх, чи як стріну тебе.
Ти, нібито, дощик, коли він так треба,
Ти нібито пташка злітаєш до неба,
Ти наче пелюстка до себе горнеш,
А потім щось скажеш і знову підеш.
У думи мої завітаєш ти знов,
І так сполихне поміж нами любов.

15.08.15    00:45