Цінність краси

Зграя метеликів з багряними крилами
Долі шукали в безмежних степах
І яблуко раннє заграло, збудило їх
Відкрило їм очі на інші світа

Безмежна планета - зелені ліси
Без вітру холодного і небо підкорять
В усьому краса - такий світ тісний
І тут не важливо, що інщі говорять