Ти - особливий

Велике місто, багато людей
Тебе лякає, ти їх боїшся
Проходиш повз чудових ідей
Не помічаєш любові намиста.

Збери всю волю у свій кулак
Зійди на трон, скажи, що ти можеш
І понад усе ти цього бажаєш
І вмієш, і хочеш, і прагнеш цього.