Ти змушуєш мене відчувати

Ти змушуєш мене відчувати
А я досі не сказала - дякую
За біль, що навчила реальність сприймати
За радість, яка окриляла мене кожен день
За досвід, цінніший всіх див на Землі
За щастя, що ти приносив лиш мені
Я й досі тебе відчуваю
І вдячна дарунку такому
Не вмію та все ж про любов заспіваю
Лишень тобі - такому одному.