Навагодняе Пажаданне

Навагодняе Пажаданне
У Новым 2024 годзе,
Народы Расіі і Беларусі жывіце у згодзе.
Жадаю усім у гэтым жыцці
Да шчасця свайго дарогу знайсці.
Заўжды каб здароўе было у вас добрым
І кожны у жыцці быў вясёлы, ні злосны.
Каб кожная у радасці жыла сямья
І кожная хата поўнай дзецьмі была.
Каб утульна жылось заўжды вам з сябрамі-
І у сяброўстве, Каіна - юды не было паміж вамі.
Каб вецер у жыцці толькі быў спадарожным,
І удача заўжды заставалася з кожным.
Каб дзень пачынаўся заўсёды з усмешкі сярдэчнай
І кахане у жыцці кахала вас вечна!
Віцібск-Верамяюк С