ПІД СПІВ ХУРДЕЛІ (ПОД ПЕНИЕ ВЬЮГИ)

ПІД  СПІВ   ХУРДЕЛІ  (ПОД  ПЕНИЕ ВЬЮГИ)
Творчий тандем із Іриною Славною
 
Олександр Киян
 
Заспівали хурделі пісень
І сніжинки щось в небі малюють.
Вітер хмари за обрій несе -
Сьогоденням вдягає минуле.
 
У проміння коріння товсте,
Та пробитися ззовні безсиле.
Хай Кохання в снігу проросте,
Його Мрія в собі відносила.
 
Почуттів невгамовний кортеж
Відшукав всі стежини до Серця.
Від Душі ти ключі підбереш,
Там завжди тобі місце знайдеться.
 
Заспівають весільних пісень
Нам хурделі вночі й на світанні...
Знай, Життя ще не пройдено все,
Ще не зроблені кроки останні!
 
Irisha Slavnaya
 
Сніжний в Місті кружляє кортеж
І звучить скрізь Хурделі реприза.
Ти не тільки у мріях живеш, -
Ти… у серці давно поселився.
 
Збилась я з підрахунку тих днів,
Коли знову тебе я побачу.
Навіть Грудень уже посивів,
Не діждавшись тих наших побачень.
 
Мені б тільки в обіймах твоїх
Вмить забути шляхів крутих терни.
Хай твій дотик м*який, немов сніг,
Палке Літо до мене поверне.
 
Я у ніжних вустах потону
Без надії на свій порятунок.
Щоб пізнати чуттів глибину,
Ще прийду я… по свій поцілунок.
 
 
Мира и Любви Вам всем!
 
Стихи о Любви