Эпитафия Пессимисту

THOMAS HARDY
 
Epitaph on a Pessimist
 
I’m Smith of Stoke, aged sixty-odd,
I’ve lived without a dame
From youth-time on; and would to God
My Dad had done the same.
 
Томас Харди
 
Эпитафия Пессимисту
 
Я - Смит из Стока. Жизнь прожил
без женщин. Это свято!
Как жаль, что так не поступил
папаша мой когда-то...