Про кохання.

Про кохання.
1
Зведені спрагою губи
Ти оживиш поцілунком.
Скоріш повертайся, любий!
Це буде найкращим дарунком.
Пр. 
Як тебе біля мене немає,
Наче в темряві сумно блукаю...
Цілий світ закрив ти собою.
Як самотньо мені 
Із своєю любов'ю...
2
Твій голос, бездонні очі
Мій спокій навік відібрали.
Минають безсонні ночі,
Все, якось, байдужим стало.
Пр.
Де ж ти де, чи мене ти не чуєш?
Мої радісні мрії руйнуєш,
Нащо серце, скажи мені, краєш,
Так гукаю я... Ти
Не відповідаєш.