Опівнічна красуне!

Опівнічна красуне!

Аудиозапись

Опівнічна красуне! Ось я:
Переходжу границі казо́к.
У твоє заплітаю волосся
Срібні перли скарбниці зірок.
 
В мить, коли диво-ружі цвітуть, я
Нашу пристрасть несу – мов свічу.
Поринаю без тебе в відлюддя,
Душу, наче тягар, волочу.
 
Ця маленька-маленька планета
Ще не знала таких почуттів.
Розкидає кохання тенета
Поміж смерті й життя берегів.
 
Моє серце отримує крила,
Знов тріпоче, мов птах полохливо,
Я звабливих принад твого тіла,
Наче клавіш, торкаюсь дбайливо.