Твоя душа моїй синонімічна

Твоя душа моїй синонімічна
Твоя душа моїй синонімічна,
У книзі сенсів поруч ми, однак,
Жага любові тисне споконвічна,
Вже все одно - де храм, а де кабак.
 
Псалми, й коханців вірші – все єдино,
У кожному закоханому – Бог.
Він каже: «Я створив тебе, людино,
Не з ціллю все життя збивати борг».
 
Тому танцюй, співай, любись до ранку,
Жени за обрій хмари злих думок.
Так визволяй з-під варти душу-бранку,
Йдучи за мрією уважно крок у крок.
 
Вуста шепочуть поцілунки-клятви,
Усе, крім нас, мізерне, наче пил.
Тож, узаконимо, возвівши в постулат ми,
Синонімічність наших душ жагою тіл .