А мы тут во поём!

А мы тут во поём!
І чорт нам ніпочом
 
Осенней тішіной
Заполнены все дні вж.
І я, как нежівой,
Сіжу ж но во в ізбі.
 
А ныц ля мне, не крошк ,
Не даріт этот Змей,
Шо во, оно плытэ
Чорть відь шо пуд вушшо.
 
А я оно Ево
Ій жду но ж гонды во.
А НЕ шэ і й чогось,
Мо, прагну дажэ й в ночк.
 
От зары нада шо –
Помытысь бы ж оно.
Да і возьмы харчо
І, хі, впычы с Анёлм.
 
А ты ны хоч ешчо п
Хоть ек втыплыты дом?
Бо дров хапае ш в Кось,
Ек і хлебков жыдовск.
 
І хто тобе ув рот
Положыть хоть яйко?
Шо, можэ, той мышонк,
Шо злізэ даж на стол?
но мы шэ вас цвытком-с одарымо усё ж!