СВІТ КОЛЬОРУ ПОБАЧЕНЬ

СВІТ   КОЛЬОРУ   ПОБАЧЕНЬ
Творчий тандем із Irisha Slavnaya
 
Олександр Киян
 
 
Я із пітьми крокую, не інакше,
Щоби твої розгледіти сліди.
Сніги , вітри і нездоланні хащі,
Нам не завадять зустрічі найти.
 
Жовтневі зорі сиві, невблаганні,
Під ними , так мені не зручно йти.
Шукаю полум'я свого в коханні
На тлі рік криг, зневір і Самоти.
 
Летять вірші пташиним листопадом,
Тобі в гаях щебечуть солов'ї.
Мені, лиш острів мрій моїх не зрадить.
Де пеленаю роздуми свої.
 
Здивую світ я кольором побачень,
Спів Янголів до ранку не втиха.
Цілунків маю безліч ще гарячих,
Що відділяють Щастя від Гріха!
 
 
Irisha Slavnaya
 
 
Коли твоє я світло бачу,
Стає так тепло та душі.
Здається… подих твій гарячий
В цей час до мене мчить мерщій,
 
Окрім нас двох… нема нікого,
Лиш, невгамовний листопад
Свій килим стелить до порогу,
Де рясно цвів колись блават.
 
Осінні сни є нескінченні,
Бо в них відсутні береги,
Якщо чуття усі взаємні,
Звемо ми квітами… сніги.
 
І в щирім довгім реверансі
Схиляють віти нам садки.
А на щоках від губ багрянці
Лишають досить слід тривкий.
 
Як вогник твій в віконці бачу,
Привітик шлю тобі в думках.
Й чекаю нових я побачень
Із тим, кому скажу я: «Так…»
 
 
Счастья и Добра!
 
Стих о Любви совместно с нашей Иришей.