Закоханий пілот

Закоханий пілот
У тебе дужий вайб гульвіси й ката,
Ти вся – неначе діючий вулкан.
В очах твоїх танцюють бісенята
Чи то гопак, чи танго, чи канкан.
 
Від тебе штинить якісним парфумом -
Яким я довго пахну після втіх.
Знов тіло пристрасть пробирає струмом,
Коли до вуст торкаєшся моїх
 
Червоними вустами-пелюсткАми,
Здіймаючи до янгольських висот.
І я лечу над стріхами без тями,
Як у політ закоханий пілот.
 
Знов ти не поруч. Доля гине в мотлосі,
І кожна квітка – тільки пустоцвіт.
Із глибини космічної самотності
Дивлюсь на цей чужий, холодний світ.