Мандрівникові

Ти розсікаєш небо,
Мов серфінгісти - хвилі,
Серед бурхливих думок
Є і плани втечі.
Скільки краси навколо!
Летиш у вирій,
Аби пірнати в глибини поетичних течій.
Моє життя - мов гримуар у шкільному зошиті,
Високі наміри на тлі буденності недоречні,
Але якщо ти бажаєш продовження,
Напиши мені бодай одне речення.
 
2018