Прихід Калкі. аватара Вішну

Зорі вишикувались під пташиними крилами,
Вперто дзьоб тримає орифламу,
Небо - живе: з його піками й схилами
Нетривким пульсом, нерівною кардіограмою
Можна порівнювати саме життя,
В якому все мало б до порядку тяжіти...
Черговий пророк, загадкове дитя,
Зчитує послання небесних квітів.
 
26.09.23