Spring

Тож пильнуйте, бо не знаєте, котрого дня прийде Господь ваш © Біблія
Весна. Та вже була.
Квітла та цвіла.
Було кохання і ревнощі були.
Їх хотіли ми перемогти.
На зраду йшли.
І совість прокидалась.
І іноді ти посміхалась.
Вже заросли наші стежки.
По яким ходили ми малими.
Дерева перетворилися в дрючки.
Діти стали вже старими.
Мені подобається все в тобі.
І розум каже, ще люби.
Що робити нам з проклятим світом?
Давно немає в ньому світла.
Не розуміють люди ангела мого.
І він чипляє їх на ноги.
І повертається в спортзал.
Неначе на вокзал.
Щоб пригадать минулу славу.
Дає худобі трави.
Та все не те,
Тім людям не вгодиш.
Людство те не просте.
Що зараз ти вирішиш?
Шо я божевільний чи сам Бог?
Чи вип,єм пива стакан на двох?