Я стану янголом твоїм

Я стану янголом твоїм
Я стану янголом твоїм,
Та пильнуватиму довічно,
Як дощ змива сценічний грим
Із вулиць. Шелестить музично.
Я стану янголом твоїм.
 
Я буду поруч – з року в рік,
Які б громи не били в дзвони,
Що б там не каркали ворОни,
Вже до пророцтв лихих їх звик.
Я буду поруч – з року в рік.
 
Знов роздягаються сади,
Гаї «Бувай» шепочуть літу,
Ту зустріч, пам’яттю зігріту,
Не забувай, молю, зажди.
Знов роздягаються сади.
 
Цілунок твій – цвітіння руж –
Він серце крає й надихає:
Мов перше слово, що злітає
Із вуст в момент причастя душ.
Цілунок твій – цвітіння руж.