Ми пізнали всі види болю

Ми пізнали всі види болю
Ми пізнали всі види болю,
Ми закрили усі гештальти.
І тому не про нас з тобою
Надрукують газети шпальти.
 
Нам не треба жодного зиску
Від політики невтручання,
Бо не входимо ми до списку
Дегустаторів нудьгування.
 
Нам удвох не буває сумно,
Нам окремо ще є чим жити.
Вдосталь ще у буття отрути -
Океани доль отруїти.
 
Їли й трюфель, і бараболю,
Тиграм мрій роздирали пащі.
Ми пізнали всі види болю,
Всі пройшли почуття, мов хащі.