Сто

Сто
Сто днів...І ще...І сто по сто.
Я раз у раз питаю: хто?
Тут день за днем . І день, як ніч...
Хто ріже час впродовж сторічч?
Впродовж віків, стрімких епох?
Час ділить навпіл тільки бог?
І відділяє день від тьми?
Хто робить межі між людьми?
Фарбує сонце небосхил,
Чорніє темрява могил...
Нічне і чорне. Білий день.
А бог мовчить. Анітелень....