Молитва

Вновь слышно Сердец веление...
Душа жадно ловит звуки.
Звучит Земли пробуждение
И нету ценней науки.

Науки о том, как радостно
Встречать нам закаты, рассветы,
Чтоб ложь не была порукою -
В ней чести и славы - нету!

И чтоб Красота без устали
На всех языках лилась.
А что против жизни направлено
И сеет погибели власть -

Пускай навсегда убирается,
В небытие растворяется
И чистотой возвращается,
Любви и ветрам подчинясь!

25-27.08.2014

****************************

Знов чути сердечну тугу...
Душа ловить звуки жадібно.
Чути Землі пробудження -
Для Серця науку праведну.

Науку про те, як радісно
Зустрінемо зорі й світанки,
Щоб кривда нами не правила,
Бо честь та слава - ще з малку.

Краса ллється мовами різними,
А проти життя що визнано,
Що сіє погибилі владу -
Того нам і зовсім не надо!

Хай назавжди прибирається,
У темряві розчиняється
Та чистотой повертається,
Любові й ветрам відкликається!

08.12.2014