Тихо ти мене поклич

Тихо ти мене поклич
Тихо ти мене поклич -
Віч-на-віч -
В хащі диких почуттів –
В морок снів.
Розіллюся в небесах навсібіч,
Запалю вночі мільйони вогнів.
 
Коси розплети,
Така – тільки ти:
Повелителька примар.
З-поза хмар
Ти осяй усі можливі світи
Золотим промінням – людям у дар.
 
Стане зимно – не журись,
Не барись.
Бо любов наша прудка -
На віка
І тому уже сварись, не сварись,
ЖивемО всі від гріха до гріха.
 
Та кохатися – не гріх.
Серед втіх
Це, напевне, все, що є
Нам своє.
Ластівочки знов щебечуть зі стріх,
Наша радість чорту настрій псує.