Квітами

Квітами
Я квітами ввійду в твоє життя.
Все зацвіте навколо кольорами!
За вікнами завжди буде весна,
А літо буде завжди поряд з нами.

Ромашками я вкрию наш будинок, 
Щоб він завжди нагадував тобі
Про нашу зустріч і про сонце, те у хвилях...
Про несміливі погляди твої.

Підсніжниками я встелю підлогу.
Щоб світло проникало в кожен кут.
Щоб дарувати свіжість знову й знову,
Щоб ніжністю залити все навкруг!

А стелю я волошками засію!
Як синь твоїх очей й небес блакить.
Щоб почуття не згасли ні на хвилю.
Щоб було чути, як життя бринить!

Барвінок хай сплітає рами вікон.
З яких до тебе буду виглядати.
І серед всіх барвистих світу квіток,
Я обіцяю, буде що згадати!

А у серцях нехай квітуть троянди...
Палкі й прекрасні, як найвищі почуття.
За ними доглядатиму старанно,
Щоб ми кохання наше несли крізь життя!