тьох-тьох-вить-тьох-тьох

тьох-тьох-вить-тьох-тьох
- Коли сумує журавель між осель ?
- Щодень, щодень, щодень...
 
- Чом не вертається весна до гнізда ?
- Війна, війна, війна...​
 
- Чому не чути більше тьох-вить-тьох-тьох ?
- Торох, торох, торох.
 
- Куди поділися вітри і шамрай ?
- У даль, у даль, у даль...​
 
- Птахи вертаються, ти бачиш скількох ?
Удвох, удвох, удвох.
 
світлина: Сергій Васильківський. Птахи повертаються.