про губи

про губи
­Липнева ніч. Яка ж в ній таїна
і глибочінь здивованого ока
від першого цілунку і вина
за другий, що не став зароком
на все життя, як та липнева ніч,
розлога більше, ніж тривала,
яку нам пересилити невміч
було, аж доки губи цілували.