за мотивами 29-го (II)

за мотивами 29-го (II)
за мотивами 29-го
 
В опалі долі і твоїх очей
втрачаю власне королівство,
і в самоті, як збоченець Орфей,
навчаюся легко і чисто,
задовольнятися найменше тим,
що дарить більше насолоди
і на шляху до вільних палестин,
втрачати залишки свободи,
в самопосвяті чути - жа'йворон -
помежи тлом і піднебессям,
співає станси Сонцю в унісон
з коханням, що на мить вернеться,
і презирати, чуєш, до нестями
в ряду однім стояти з королями.