Умань

Умань
Ще вчора я робив шкільні уроки,
Контрольні незабаром, відтепер...
В цю ніч я мріяв про дорослі роки,
В цю ж ніч я зрозумів... що я помер.
 
Не плач матусю, тут завжди не темно,
Ні холодно, ні тепло - я в Раю́,
Твоя любов, турбота - недаремна,
Я буду Ангелом твоєму відчаю.