Исчезает незримо закат...(на румынском языке) Se scurge-ncet acest amurg...

Se scurge-ncet acest amurg,
Tu nu-l observi,ție nu-ți pasă,
Și șoapte de amor-n gol se scurg,
Se stinge-ncet ultima rază.
 
Se coboară iarăși noaptea,
Și mi-e dor de gura ta,
Și mi-e dor de-a tale șoapte,
Vino,vino scumpa mea...
 
Anton Barbu 20.06. 2001