Калейдоскоп

Спогади калейдоскопом,
Неминучість минулого,
Сльози в морі,
Квіти під дощем.
 
Злива - і я була б така щаслива,
Якби побачила Вас ще.
Якби здолала броню Вашої душі
Й посадила в ній квіти.
 
Слухавка мовчить.
 
Комусь із нас треба летіти,
А краще - обом.
Можливо, відстань сум загоїть,
Але вкрита золотим руном
Дорога між Вами та мною...