Поруч

Поруч з тобою плин часу
Не хочу я помічати,
Хоч свідомість часом прагне
Поставити весь хаос за лапки.
 
Поруч з тобою
Кожен тихий ранок стрічати,
Милуватися небом й землею -
Завжди залюбки,
 
Але я для тебе вже не є числом
Ірраціональним,
Тобі потрібні складніші рівняння,
І ребус долі прямує далі -
За пагорби та шипшини
Пелюстки.
 
2023