Все спочатку

Все спочатку
Коли над світом сходять перші зорі,
Й весна запалює свій місячний ліхтар,
Причепуритися спішать дерева голі,
І прагне праці травень-плугатар.
 
Життя відроджується тихо – по зернятку,
Вже обрис літа видно у імлі.
Природа починає все спочатку,
Бо смерть – лиш тимчасовий сон Землі.