про тишу

про тишу
Війна вирівнює по краю
шитва надій і бід передчуття,
і, навіть, мужності серцебиття
вона вирівнює по краю.
 
Війна вимірює до йоти
від'ємну вартість без ваги,
і всі несплачені борги
вона збиратиме до йоти.
 
Війна дорівнює зневазі,
як божевіллю бозна-що,
і вибухає за ніщо,
і виграється на відвазі.
 
світлина: Іванка Демчук. Звук умиротворення.