Utopia

Utopia
У час, коли перекують мечі всі в світі на рала,
І зазвучать на всіх полях комбайни, а не гармати.
А у печі згорить підручник «Військова справа»,
Бо не потрібно буде більше вчитись як убивати,
В ту мить, коли тирани перебісяться з жиру,
І зашморг знайде шию ката, замість краватки,
Кожен напише собі сам ту конституцію миру,
Де проголосить головним життя людей, а не статки.