Голос

Голос

Аудиозапись

Поёт AI Suno 3.5, музыка AI Suno 3.5
Я позову тебя издалека.
Оттуда, где сиреневые солнца,
Где неземные в небе облака
Мой голос еле слышно донесётся.
 
Оттуда миллионы лет лететь
Фотонам сквозь космическую стужу.
Но ты хотя бы коротко ответь
И я услышу, что тебе я нужен.
 
Далёкие слова не пропусти,
Пока ещё мой голос не забыла.
А если чем обидел, то прости.
Не забывай того, кого любила.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Voice
 
I will call you from afar.
From there, where the lilac suns,
Where the unearthly clouds in the sky
My voice will barely be heard.
 
From there, millions of years will fly
Photons through the cosmic cold.
But at least answer briefly
And I will hear that you need me.
 
Don't miss distant words,
While you haven't forgotten my voice yet.
And if I offended you in any way, then forgive me.
Don't forget the one you loved.