Льодяники

Мов льодяники, скрізь розсипані стратагеми,
Лиш до Вашого серця підняті усі мости,
Це мовчання - мов шлях крізь чистилище до Едему,
Крізь холодні й вогненні безлюдні чужі світи.
 
Ви залишитесь книгою, що покладу під подушку,
Недописаною партитурою танців в пітьмі,
Забуватиму Вас, ну а потім згадаю ще дужче,
Адже щось недосяжне завжди необхідно мені.